[Experiencemaillist] SHIFT 2018: Redefining normal – the future of human and machine

Ahola Markus markus.ahola at aalto.fi
Mon May 14 09:19:38 EEST 2018


Dear email-list subscribers,

unfortunately announcement is Finnish only. Please check business festival event web-pages for information in English: https://theshift.fi/festival/ .

SHIFT Business Festival on 22.-23.5.2018 Kakolan vanhassa Lääninvankilassa järjestettävä kansainvälinen yritystapahtuma. Vuoden 2018 tapahtuman teemana on ” Redefining normal – the future of human and machine”. Ohjelma käsittelee ihmisen ja teknologian tulevaisuutta ja siihen liittyviä eettisiä kysymyksiä.

SHIFT kokoaa yhteen teknologian ja teollisuuden asiantuntijat sekä päättäjät ja innostujat keskustelemaan teknologian tulevaisuudesta, etiikasta ja vaikutuksesta. Uskon, että festivaalin ohjelmassa on paljon teitä kiinnostavia teemoja, joista kumpuavia ideoita ja menetelmiä voidaan tutkia ja soveltaa korkeakoulussanne.

Kahden päivän aikana SHIFT:in osallistujilla on ainutlaatuinen tilaisuus kuulla Suomessa kansainvälisiä huippupuhujia liiketoiminnan ja teknologian tulevaisuudesta. Tapahtuman puhujiin kuuluvat mm.

− Bestseller-kirjan Superintelligence kirjoittaja, tulevaisuusfilosofi Nick Bostrom
− Weapons of Math Destruction -kirjan kirjoittaja, matemaatikko Cathy O’Neil
− Scale-kirjan kirjoittaja, kasvun asiantuntija ja teoreettinen fyysikko Geoffrey West

Festivaali koostuu kahdeksasta ohjelmalinjasta ja kahdesta toimialalinjasta. Huippupuhujien esitysten lisäksi festivaali tarjoaa workshoppeja ja paneelikeskusteluita sekä taidetta, musiikkia ja vapaamuotoisempaa verkostoitumista ja yhdessäoloa.

SHIFTiin on mahdollista osallistua yhtenä tai kahtena päivänä: katso koko ohjelma https://theshift.fi/festival/, aikatauluhttps://theshift.fi/timetable/ ja puhujat https://theshift.fi/speakers/.

Nähdään SHIFTissä!


Ystävällisin terveisin,


--
Mari Kaarnavaara-Puutio
The Shift
mari.puutio at theshift.fi<mailto:mari.puutio at theshift.fi>
+358 50 5205 144



More information about the Experiencemaillist mailing list